Výrobcovia vína
Predkovia rodiny Cattin prišli zo Švajčiarska okolo roku 1720 a usadil sa v Alsasku v obci VOEGTLINSHOFFEN. V stredoveku sa táto oblasť preslávila hlavne pre vynikajúce víno. Po príchode do Alsaska sa začala rodina Cattin živiť pestovaním vínnej révy a iných plodín.
Antoine Cattin

V roku 1850 sa Antoine Cattin rozhodol venovať všetku svoju energiu výrobe kvalitného vína. Bol prvým členom rodiny, ktorý zasvätil celý svoj život výrobe vína. V tejto ceste ho nasledovali všetci jeho potomkovia. Mal dvoch synov, Josepha a Théodora.
Joseph Cattin
Na konci 19. Storočia spôsobila phylloxera vážne škody na viniciach v Alsasku. Joseph v tom čase práve dokončil svoje štúdium a zameral sa na špecializáciu vrúbľovania vinnej révy, ktorá mala pomôcť v boji proti tejto pohrome. Bol jedným z priekopníckych vinárov Alsaska a jeho vinice sa stali vyhľadávanými. Jeho brat Théodore opustil Alsasko a začal pracovať v reštaurácii La Cigogne v Paríži, ktorá. Tu niekde sa zrodila značka kvalitného vína Joseph Cattin.
Antoine Cattin
Po smrti Jozefa prevzal rodinný podnik s rozlohou cca 7 ha, jeho syn Antoine. Rodinný podnik už bol známy kvalitou svojich skvelých vín a Antoine sa zaviazal chrániť charakter a typické črty kvalitného alsaského vína.
Jacques et Jean-Marie Cattin
V roku 1978, prevzali Antoinovi synovia Jacques a Jean-Marie rodinnú štafetu a dynamicky sa uchytili priaznivej ekonomickej situácie roku 1980 a 1990. Za 25 rokov, dvaja bratia úplne prepracovali ich výrobný závod. Vinice rozšírili na takmer 50 hektárov. Taktiež začali vykupovať hrozno z iných vinohradov, ktoré sa rozprestierajú na ploche takmer 200 ha. Jacques je vo vinárskej komunite vysoko cenený, keďže vykonáva hneď niekoľko funkcií.
Jacques Cattin – syn
V roku 2007 sa Jacques, ktorý nesie rovnaké meno ako jeho otec, pripojil k rodinnému biznisu po získaní vysokoškolského titulu v odbore poľnohospodárskej techniky, so špecializáciou na vinárstvo. Svoje skúsenosti získal na stážach po celom svete. Dnes pracuje pre svojho otca a strýka.