Aké víno na grilovačku?

Krásne letné počasie nám umožňuje presunúť sa na terasy či do záhrad a vychutnať si pravú letnú grilovačku. Ku dobrej grilovačke neodmysliteľne patrí aj dobré víno. 
Kvalitné značkové víno príjemne zvýrazní chuť grilovaného mäsa a naštartuje činnosť chuťových pohárikov na jazyku. 
Na dobrej grilovačke samozrejme nemôžu chýbať ani osviežujúce zeleninové letné šaláty, ku ktorým sa výborne hodí ľahké, svieže, ružové vínko, vhodné taktiež ku grilovanej zelenine. Ružové víno sa výborne hodí aj k hovädziemu mäsu, najmä ak sa toto mäso podáva studené. Taktiež je veľmi vhodné k  jahňacine.
 
Steaky z teľacieho mäsa vyžadujú kombináciu s jemnými bielymi  vínami, ktoré sa podávajú vychladené. Vhodným kvalitným vínom k teľacine je Pinot Gris. 
Grilované kuracie mäso  a ryby pripravované na grile výborne chutia s jemným bielym vínom Sylvaner alebo Pinot Blanc.
 
Divina je považovaná za jednu z najluxusnejších pochúťok. Preto divinové steaky sú určite  garanciou vrcholového gastronomického zážitku. Divina má špecifickú chuť, ktorá je odlišná od mäsa zdomácnených zvierat. Mäso diviny je zdravšie a menej kalorické vďaka aktívnemu pohybu a strave, ktorú tvoria prevažne rastliny a plody lesa. Ak máte radi grilovanú divinu, ktorá je vhodná hlavne na slávnostnejšie príležitosti, odporúčame vám k nej kvalitné červené víno Pinot Noir.
 
Ku grilovačke neodmysliteľne patria aj chutné prílohy. Ak chcete svojich priateľov a známych na grilovačke očariť niečím výnimočným, odporúčame Vám topinambur v sladko-kyslom náleve, ktorý je výbornou prílohou ku grilovanému mäsu.
 

Výrobcovia


Cattin

Akcia

doprava zdarma

Kontakt

V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať.

Telefón: 0911 229 806 
Email: info@grandvin.sk
Web: grandvin.sk

Newsletter

Prihláste sa na odber našich
noviniek e-mailom.

 

Newsletter odosielame prostredníctvom MailChimp.

Portfolio Highlights